Caught on tape!

Andy P fångad på bar gärning!!
Är det de här som är Fetto superstars?

Andy P <3 Prinsesstårta


WohoO!

I fredags spelade vi in ett nytt avsnitt av Fetto Superstars. Det var invägning igen, och jag kan säga att veckans slit har lönat sig! Jag vägde 71,3!! (startvikt 74,4). Så skönt att äntligen bli belönad för sitt slit.

En proteindrink och en måltidsersättning.

I helgen har jag tagit det lugnt för har haft lite feber och ont i halsen, men förhoppningsvis blir det hårdkörning imorn igen!

Har du nåt gott och nyttigt middagstips? Hjälp oss gärna!
maila: [email protected]

/Juicy

Glöm inte kolla in!

Del 8! Vi går till Budo Fitness som pepprar oss med pulver och tabletter..



Fetto superstar del8

Fetto Superstars del 8 kan du se HÄR !




Spinning är mitt nya ess i rockärmen!

Mmm. Det är sant! 4 gånger den här veckan har jag svettats till skön musik på en spinningcyckel. Dessutom har jag ätit rätt och börjat käka dessa kosttillskott och pulver. Det känns positivt. -1 kg bara under helgen säger ju att motivationen och kraften är tillbaka!


/ Juicy

Pulvertanten

Alla har bra och dåliga dagar när det gäller träningen och resultaten. Idag var jag nära bristningsgränsen men fick pepp av Andy P och tränaren Annelie. Sen gick vi till "pulvertanten" och fick massa kosttillskott. Andreas vill bygga muskler och jag vill gå ner i vikt. Så han fick proteinpulver och jag måltidsersättning. Det är igentligen inte något vi rekomenderar, men om man vill nå snabba resultat så kan man byta ut ett mål mat eller mellis mot en pulverdos.


Det är en hel djungel där ute med burkar och påsar. Vill du börja käka kosttillskott? Se till att fråga i affären vad det är som just du ska ha!


Imorse var det som sagt styrketräning men efter min dåliga invägning så blir det spinning igen klockan 17 och sen ikväll hoppas jag att jag kan få med min middagspartner på en kvällspromenad.

Trevlig helg!
/ Juicy

Underbar dag!

Vilken toppendag det kommer bli idag! Jag vaknade tidigt, trodde jag skulle vara seg av träningsvärk men kände ingenting! Begav mig till jobbet, lämnade väskan och jobbade 10 minuter. Jag var först på jobbet, så begav mig ut på morgon-powerwalk runt stångån. Så himla härligt att se solen sakna gå upp och möta alla léende människor.
Kom tillbaks lagom tills det var dax att köra morgonshowen. I Eftermiddag blir det spinning igen, längtar redan!


Powerwalk till soluppgången vid stångån..

/ Juicy

Gick fel...

Oh yes, jag vet att jag är dålig på att blogga men jag tränar ju så mycket att de knappt finns någon tid kvar.. I måndags var vi i Norrköping och tränade. Jag körde power stenhårt och efter träningen var jag så utpumpad att jag gick in i fel omklädningsrum. Så jag var inne på tjejernas omklädningsrum i ca 2 millisekunder, shit va dum ja kävde mig. Och för er som undrar så fick jag inte se något. 

Juicy håller på att tagga till när de gäller träningen och senaste jag såg henne i morse hade hon pumpat upp musklerna rejält...(se bild nedan)  

/Andy


Bakepro

Var och shoppade lite proteinpulver på lunchen, mums då blir det pannkakor och brödbak ikväll. Med Bakepro kan jag också göra pizza, gifflar, chokladmuffins, scones och våfflor till något nyttigt! 
Bakepro kostar ca 300:- för 1 kg.

 
Handlade bakprotein idag..

Exempel på fettsnål och nyttig pizza:

2 dl minimjölk
50 g jäst
1 tsk salt
2 krm olivolja
3 dl bakepro
3 dl grahamsmjöl
(om du vill baka helt utan mjöl, kör med 6 dl bakepro istället)

Blanda alla ingredienserna till pizzabottnen och låt jäsa övertäckt med bakduk i ca 10-15 min.

Kör med Ketchup (sockerfri) istället för tomatsås och ha pålägg som t.ex. champinjoner, kalkon, kyckling, oliver, lök, banan, oregano, paprika.

Strö sedan fettsnål ost ovanpå i måttliga mängder (t.ex. Västan 5%)
Grädda i ugnen i ca 15 minuter vid 250 *C.

Bon apetite!

Måndag

Blir träna i norrköping om en stund, på nautilus och sen käka lunch med min tränare Martin. Men snart är klockan 10 och då är det dags för frukost nummer två.  Nu blir det frukost, det är så gott att äta frukost två gånger!


Vad sägs om min nyttiga frukost?!


Jag tjatar ju jämt om att äta var tredje timma för att hålla igång, det är det bästa. Men i och med att man håller igång syrorna hela tiden i munnen är det vktigt att tugga flourtuggummin eller borta tänderna i mellan, annars ökar risken för hål i tänderna!!

Hur som helst... den här veckan är det n0llt0lerans när det gäller fusk med träning och käk. Ska ge järnet nu!!

 / JAY


Hittat problemet!

Det var det som hände med mig.... / Juicy J

Mellanmåls-tips!

Eftersom man borde äta var tredje timma när man tränar så blir det en del mellanmål på en dag. Kesella med fun light är hur gott och nyttigt som helst men det kan vara bra att variera så man inte tröttnar. Så eftermiddagens + kvällens mellis blir denna vitaminbomb till smoothie som jag gjorde nu på lunchen:


Du kan ta vilka frukter du vill, men det här är vad jag gjorde på:
2 Bananer
1 Mango
5 dl Minimjölk
4 msk Fun Light med apelsinsmak


Tadaa! Två färdiga smoothies som är ett perfekt och supernyttigt men framförallt kanongott mellanmål!


/ Your's truly, Juicy

PS.
glöm inte äta var tredje timma! :)

Fetto Superstars s01e06

Hur raggar man på gymmet?
Det kan du lära dig i sjätte avsnittet av fetto superstars!
(KLICKA HÄR)

 
Tidigare avsnitt:

Avsnitt nummer 1
Avsnitt nummer 2
Avsnitt nummer 3
Avsnitt nummer 4
Avsnitt nummer 5

Spionage!

Sms-konversation mellan Juicy och hennes tränare Martin:

Juicy: Tja! Käkar lunch med jobbet. Jag äter kycklingsallad och Andreas käkar Wallenbergare med potatismos, gräddsås och lingonsylt. Vem är bäst? :)

Martin: Alltid du tjejen - alltid! haha

OBS!!
Berätta inte för Andreas att jag skvallrat! / J


Fetto superstars - en ständig kamp mellan Andy P & Juicy J

Frukost nummer 2!

Nu har det gått tre timmar sen jag åt frukost, då är det dags för frukost nummer 2! Det är superviktigt att äta var tredje timma om du vill gå ner i vikt. Men stoppa i dig rätt grejer! En burk lätt kesella som du blandar i jordgubbs fun light i är kanon. Innehåller 13 g protein och bara 1 g fett. Frukt är också bra, men max tre om dagen och  helst äpple, apelsin eller päron. Om du som jag är  helt brödgalen kan jag rekomendera pupernickel (se bild) riktigt grov men gott bröd. Jag äter med Phiadelphia Extra Light och kalkon. Grädden på moset är ju en kopp god te med en skvätt minimjölk och suketter för att dämpa sötsuget lite. Bon apetit!

Vilket mumsigt mellanmål!


Juicy J's supergoda mellanmål. Té, äpple, Kesella Lätt med Fun Light och pumpernickel med kalkon och extra lätt phiadelphia

Måndag!

Åh, skönt med måndag! Vaknade 06.15 och såg att solen var på väg upp. I vanliga fall skulle jag gått ut på en morgonpromenad men eftersom jag börjar jobba idag igen efter en tids sjukskrivning så blev det att masa sig till jobbet istället. Se när jag kan börja köra ordentligt på gymmet igen, men hoppas på kanske om 2 veckor.


Kanonväder ute - perfekt för en lång vårpromenad!

/ Juicy

Fetto Superstars del 6

Idag var det inspelning av sjätte avsnittet av Fetto Superstars. Jag är tillbaks på gymmet och började träna lite smått, Andy P rasar i vikt och tillsammans visar vi fyra raggningsrepliker som garanterat funkar på gymmet!
Missa inte nya avsnittet som kommer på måndag!

Det var förresten en tant som började prata med mig i omklädningsrummet. Hon brukade minsann följa oss på 24Corren sa hon. Hon tyckte vi var bra som gick igenom maskinerna så hon vågade testa nya sådana. Hon avslöjade också att hon hejjade på mig för hon tyckte Andreas redan var för smal! :) Tack tanten!


Inspelning av avsnitt nr 6 idag!

/ Juicy


Försprång? Icke

Ja, Andy P kämpar på bra med träningen. Han tror att han får sig världens försprång för jag är sjukskriven. Icke sa nicke. Jag har gjort massa sit-ups och power-walkar två gånger om dagen, äter rätt och håller motivationen uppe genom att köpa nya kläder i mindre storlekar. Och ja, jag ser resultat! Gör ni?


/ Juicy J - början till en ny kropp

Nisse 4-ever


Igår var de dax att svettas rejält igen. Spinning har blivit lite av en favvo, gillar verkligen att de känns som att man är så utpumpad så man tror att man skall svimma efteråt. De var första gången jag körde spinning  med instruktören Nisse och han var verkligen grym. Man skall verkligen ha respekt för manliga instruktörer med vadderade cykelbyxor =) Till en grym musikmix körde han skiten ur både mig och min träningscykel. Tröjan var verkligen så att man kunde vrida ur den efterråt. Han snackade något omm ett pass med mer spurter som verkade grymt, kan nog bli de nästa vecka.

Har matlåda idag med fullkorn och dinkel pasta med stekt lax med citron och honungssås, smaskigt värre. 

/Andy

Bio


De bästa med att vara på bio är bio snacks. Smågodis, stor läsk, popcorn, varma chips osv.. Igår var jag och såg män som hatar kvinnor. Eftersom att jag försöker vara superseriös med Fetto Superstars och kom direkt från träningen var de bara att hugga med sig en sallad. Problemet var att när det släcktes var de grymt svårt att äta, så efteråt kunde man se majsspår där jag suttit.. Men filmen var bra och jag kände mig väldigt nyttig.

Idag är de spinning som gäller!

/Andy    

Veckans träningsschema

Veckans träningsschema på Nautilus ser ut som följer:

Måndag: Power/Abs 19.30
Tisdag: Spinning 18.00
Onsdag: VILA!
Torsdag: Box 19.00
Fredag: Styrketräning 09.00
Lördag:
VILA!
Söndag: Bodypump 17.00

När du tränar så aktivt och så mycket är väldigt viktigt med vilodagar, annars hinner kroppen aldrig återhämta sig från den utmattning du utsätter den för. Annars blir du lätt sjuk, så tänk på det när du börjar träna!

VIlken skön morgon!

Måndag brukar betyda en trött och jobbig dag. Upp tidigt och mycket att göra på jobbet. Men jag är sjukskriven hela veckan. SÅ istället är det klart att jag vaknar 07:15 och är helt utvilad och pigg som en skata. Tänkte att jag skulle vara lite nyttig, så gick upp och käkade mina tabletter, klädde på mig joggingdressen och powerwalkade runt ån. 45 minuter tog den stora svängen. Börjar kunna röra mig som vanligt utan att det hugger till stygnen.


Smaskig, lyxig men nyttig frukost med massa vitaminer!

 Gjorde värsta smaskiga frukosten men färsk mango, annanas, äpple och banan, hemmagjord müsli, naturell light youghurt med vaniljsmak och kanel på toppen. MUUMS! Och tog bara 10 minuter att göra!

Nu blir det gosa in sig under duntäcket med en kopp té och göra en ny träningsmix med grym musik!

/ En sjukskriven men träningssugen Juicy J

RSS 2.0