Mellistips

Tack för alla grymma mattips vi får av er!! Idag fick vi även matscheman av Annelie. Det var bara att bege sig till mataffären och köpa lätkesella 1% som nu är vårt mellanmål. Huuuh, jag gillar det inte!! Kan också äta en burk keso med äpple/päron/vanilj 3%. Jaa, man ska ju inte säga något förens man testat, men jag är skeptisk!

Däremot pumpernickel, riktigt grovt bröd som är mjukt men ändå som en tegelsten. Smakar lite surt men är såå gott! Inte alls dyrt heller, och så håller dom sig färska jättelänge. Jag äter dom till mellis med philadelphia extra light, kalkon och avocado. Mums!

Pumpernickel - toppen som mellanmål!

Idag spelade vi in till avsnitt nummer 5 av fetto superstars. Jag var inte med och tränade och kommer att vara borta från träningen i 3-4 veckor p.g.a. operationen jag gjorde i förrgår. Men kommer äta rätt och gå långa promenader för att hålla mig i form!


försökte träna lite på sjukhuset.. har jag kvar formen tro?

/ Juicy J med fettprocent 31,1 %

Fetto Superstars s01e04

Här har ni det, avsnitt nummer fyra av fettosuperstars. Juicy är sjuk, så andy får köra själv. Men vad gör man med extra tid? Busar lite extra såklart!


Tidigare avsnitt:
Avsnitt nummer 1
Avsnitt nummer 2
Avsnitt nummer 3

Jag vill träna!

Nu har Andy P fått ett reält försprång på mig eftersom jag varit sjuk ett bra tag. Jag vill ju träna! Jag äter dock väldigt bra just nu (igår blev det räkor med bladspenat och vitlök och jag som inte är jätteförtjust i spenat!) Vill man va fin får man lida pin. Nevars, det gäller att äta sån mat man älskar att äta men att göra den nyttig. Så tänker jag! T.ex. är jag galen i spaghetti & köttfärssås. Istället gör jag fullkornsbullgur med köttfärssås gjord på nötfärs, gullök, krossade tomater, timjan, basilika, oregano och lite mini fraiche. Minst lika gott!!

Jag kommer imorgon att genomgå en smärre operation så kommer inte kunna träna på ett tag till. Men dieten kommer jag garanterat att hålla! Får tydligen inte äta 24 timmar innan operationen så åt mitt sista mål imorse. Och det blev såklart havregrynsgröt med kanel, fun light och minimjölk.

Det blev "den sista måltiden"  :)

Vad skulle du äta som sista måltid? Inte gröt iallafall..

Ikväll skulle vi boxats jag och andy p, men min hals är fortfarande dålig så det blir vila idag också. Och jag vet att vi är konkurrenter, men jag hejar massor på dig Andy!
/Juicy J

MMS

Eftersom jag bestämde mig för att bli sjuk och inte kunna träna på ett tag så passade min tränare på att dra till de karibiska jungfruöarna och segla. Hade ett meddelande på mobilen när jag vaknade imorse:

" Träna hårt, jag klarar mig :) "


fyyyy


/ Juicy

Sjuk!

Fy satan för att vara sjuk! Nu har jag vart det i en vecka. Och det betyder en vecka utan träning! Känns som jag tappat allt jag tränat upp mig de senaste veckorna.. Men Andy P verkar köra på bra iallafall, idag ska jag följa med till gymmet och peppa. Får dock nästan ta på mig munskydd för att inte smitta ner med min höga feber.

Usch, ibland känner man för att ge upp.. fast jag ger aldrig upp så varför bryta ett mönster?

/ Den snorigaste febrigaste Juicy J du kan tänka dig!

Svett!


Jag har aldrig svettats så mycket som jag gjorde igår på mitt första spinningpass. De bästa var att instruktören släkte ner  i lokalen mer och mer ju svettigare man blev. Tröjan var så att man kunde vrida ur den efteråt. Men de var riktigt kul och den sköna tunga housen gjorde att man pressade sig själv riktigt hårt. Igår kväll var jag så svag i benen att de nästan vek sig när man gick.

Idag har jag träningsvärk!
/Andy

Gårdagens bodypump

Igår var det bodypump som gällde. Jag var inte med eftersom jag har blivit sjuk, men lyckades då istället fånga andy's smidighet på film. Det bästa är 0.29 in i videosnutten. ENJOY!

/ Juicy

Fetto superstars episode 03

OBS! VI varnar känsliga tittare för Juicys ölkagge och Andy P's håriga ben!


Avsnitt nummer 3

I eftermiddag kommer nya avsnittet av Fetto Superstars. Vi fick smygkolla imorse. Ångest! Andreas håriga lår och Juicy's bilringar. De känns inte mindre.. Nu jädras ska det pumpas!!


Vi spanar in nya avsnittet av fetto superstars. Producent-danne i bakgrunden.
Foto: Anna Drott

Nya mätningar

Nya mätningar!

I fredags var det invägning igen. Vi mätte även fettprocent. Det ha vi inte gjort sen vi började träna. Jag hade gått från 33,7 % till 32,1% men andreas var bäst än en gång. Är det generellt svårare för tjejer att gå ner i vikt?

Imorn är det konditionsträning som gäller igen, då ska jag svettas!



senast jag sprang ut var förra sommarn!

/ Juicy


rensning på hög nivå!

Jag har gjort en hjälteinsats. Rensade ut allt onyttigt ur min kyl. Vart både sprit och groggvirke, se nedan!
/ Juicy


mes!

Ähh, lite förskylning har inte skadat. Jag håller med föregående anonyma kommentator: "Börjar du ge upp redan andreas?" :D Ikväll blir det spinning, ser fram emot det! Borde nästan gå och köpa mig tajts med sån där inbyggd sadel i...
/ Juicy

Bakslag

Efter att ha tränat måndag, tisdag, onsdag, känns de nu som kroppen säger ifrån. Både jag och Juicy känner oss lite småförkylda och jag känner även lite i halsen. Detta är ingen ursäkt så vi ska kunna skolka från spinningen i eftermiddag med gott samvete. Tråkigt tråkigt, men de blir väl så när man chockar kroppen med att vara så nyttig..

Imorgon hoppas vi på träning igen.
  

Andy = Stekare

Jag såg allt att Andy P tränade i Piké tröja idag, snacka om wannabe stekare!!


Andy p ser ut såhär på gymmet (minus bicepsen, plus lite fett)

>Pilates<

Igår skulle vi gått på bodypump, men med lite glömska inblandat så glömdes det att  boka platser så vi fick gå på Pilates istället. Min första tanke var: "jaha en timmas övningar med en pilatesboll" men det fick jag förklarat för mig tidigt att så var det ju inte. Pilates är mer yogaliknande statiska övningar med tända ljus och enya i bakgrunden. Mycket fokus på andning och magstöd..

"Pilates har inget med en pilatesboll att göra!"

Några saker jag uppmärksammade under passet:

- Andy P var den ända som hade skor på sig..
- Instruktören sa hela tiden "Smält in naveln mot ryggraden". Hur fasen gör man det?
- Jag försökte desperat hålla mig ifrån att fjärta hela passet!!
- Instruktören sa hela tiden att vi skulle andas ut och andas ut, men aldrig in? Jag försökte vekrligen men var tvungen att andas in ibland..
- Andy P var sjukt osmidig, kunde inte nudda tårna med händerna. Jag tror jag vet hur jag kan knäcka honom nu! mouahahhaha

/ Juicy "mjölksyran" J

Cravings..

Okej, jag kan erkänna jag äter frukost vid 7 och är hungrig som fasen när det är 9 fika på jobbet. Sitter och suktar efter de andras frallor.. Men det är en sak som jag inte kan sluta tänka på, och det är CHOKLAD!! Jag tänker på det när jag vaknar, när jag äter lunch, när jag tränar och när jag går och lägger mig. Jag älskar choklad och åt det varje dag förut (kanske därför jag la på mig några extra kilon)
Jag drömde till och med att jag svullade i mjölkchoklad inatt, jag åt och åt och kunde äta hur mycket som helst och det fylldes hela tiden på med nya sorter..

Så nu har jag en fråga till våra tränare;
Finns det någon chans att man skulle kunna få äta lite?? :)
 

Avsnitt två

Nu är det här, avsnitt 2 av Fetto Superstar! (klicka här)



Vi berättar våra historier från hur vi upplever biffarna och tjockistanterna på gymmet, jag visar vad jag har i träningsväskan men sist men inte minst - ni kan se när jag tar i tills jag skiter på mig..
Mycket vacker syn!

Jag har syndat =(

Jag vet att de inte är nyttigt att dricka öl. Massa kolhydrater. Men när jag var i STHLM i helgen kunde jag inte motså frestelesen och de blev tillslut 3 st. I övrigt så har jag ätit ok och enbart kört lite kondition i helgen, känns som att man får tagga till lite för att prestera bra även på nästa invägning, för jag berättade väl att jag efter 5 dagar gått ner 1,9 kg

Bra jobbat Andy!



Bra frukost-tips!

1 dl havregryn
1,5 dl vatten

Kör i micron 1 minut, rör om och värm i 1 minut till.

Ät med outspädd jordgubbs funlight (blir som saftsoppa), minimjölk och kanel!
Om du inte gillar fun light kan du byta ut den mot banan!

MUMS!
/ Juicy J

Vad ska man äta?

Det svåraste med att gå ner i vikt tycker inte jag är inte träningen. Utan maten! Att veta vad man kan äta och vad som klassas som nyttigt.. Sen självklart att stå emot alla frestelser!! Andy P tryckte i sig 3 öl i helgen, jag själv syndade på ett vitt korvbröd.

Men kom på mig själv när jag gick morgonpromenad i söndags.. Att när jag gick förbi min favorit-pizzeria som har stenugnsbakade pizzor så tog jag ett så djupt andetag som möjligt när jag passerade ingången. Haha, jag tror att jag vill plåga mig själv!! Jag ber till och med kompisen att äta godis när vi kollar på film så jag kan lukta i påsen.

AJA BAJA! Ingen godis och ingen pizza för Andy P & Juicy J,
idag är det styrekträning som gäller!


/ Juicy

Pust och Stön!

Kom precis tillbaks från Nautilus. Oooooooohh fy fan, idag körde jag styrka med min tränare Martin igen. Så gryymt jädras slut är jag. Det var så sjukt jobbigt och Martin pressade mig till sista droppen i alla muskelgrupper! När jag stod i duschen efteråt så kände jag hur armarna och benen skakade så fort jag rörde dom. Slutade med att jag fick sitta och duscha!


Visst ser jag stark ut?


Ska bli skönt att ha en träningsledig dag den här veckan, vilket är imorn! Kanske blir en promenad iallafall, måste ju trots allt ligga steget före Andy P.. :-)


Kondition

Gaah, vilken träningsvärk jag har idag. Gjorde nog får många sit-ups på pilatesbollen igår. Kan knappt röra mig. Ändå glad och peppad var jag allt på gymmet imorse. Det var så skönt att  verkligen ge allt och ta ut sig totalt! Körde konditionspass, men den där jävla cross-maskinen är jobbig som satan!! 

Sen stack jag hem och åt fullkornsbulgur med ett ihopkok på lök, krossade tomater, tonfisk, champinjoner, basilika, timjan och oregano. Så gryyyymt jävla gott! Och hur nyttigt som helst! :)

Andy P var lite trött och seg idag (kanske för han tränade skiten ur sig med Annelie igår),
så jag försökte muntra upp honom:


Träning 2

Alright. Andra träningen avklarad och idag gick de riktigt bra. Inga svimmningsatacker eller spysymtomer alls. Så nu börjar jakten på drömkroppen... 


kort updat.

Kom precis tillbaks från träningen. Andy körde hårt pass med sin PT Annelie, medans jag körde kondition själv. Min tränare Martin kunde inte komma men övervakade tydligen från andra Nautilusanläggningen.

Fick det här smset precis innan jag skulle träna:
"Inget mes-tempo idag på konditionen. Jag har spioner som kollar dig! /Martin"

Vilken tur att jag körde stenhårt!


Såhär farlig är Martin Möller, min PT på Nautilus!

/ Juicy J


Aj aj aj

Vem  var de som uppfann träningsvärk?
Jag har så ont i kroppen idag att jag knapppt kan röra mig. Juicy har rätt jag var riktigt nära att att bara ramla ihop efter första träningspasset. Men de är riktigt skönt att vara igång. De blir nog ingen innebandy idag, eventuellt en lång promenad om träningsvärken tillåter. Min personliga tränare Annelie kommer ju att köra skiten ur mig imorgon igen så de är väl bara att försöka återhämta sig så gott som de går..

Skickar även med en bild på hur vi skulle sett ut enligt de där konditionstestet =)

Så här gamla borde vi vara utifrån konditiontestet =)

Vilodag

Min PT Martin sa att jag skulle ha vilodag idag, annars är risken stor för sjukdomar osv.. Andreas trotsar och ska spela innebandy, hoppas han blir sjuk!!

Såhär knäckt var han igår:


Andreas med sin personliga tränare Annelie på Nautilus!

Träningsdag nr 1

Första hårda träningen idag. Både jag och Andreas var nära på att svimma (mest Andreas, då han t.om. fick avbryta träningen) kanske inte så konstigt när konditionstestet visade att han hade kondis som en 70åring!
Allting som vi inte får göra känns som mycket lockande idag, att ta hissen, åka bil istället för att gå och äta choklad.

För att peppa till mig lite har jag gjort en träningsmix med bra träningslåtar, den är på 35 minuter. Och nej jag är ingen riktig DJ, därför får ni räkna med mina helkassa övergångar. Men låtarna är sjuukt bra!

Tanka ner min träningsmix här:
Juicy J's Gym Mixdown

Imorn ville min tränare Martin, att jag skulle ha träningsuppehåll. Sen ska jag köra kondition ons, tors och så kör vi styrka fredag igen.
Missa nu inte första avsnittet av vår serie på 24Corren.

Kolla på första avsnittet av Fetto Superstars HÄR !


Idag var vi såhär snygga i tidningen!

/ Juicy J

RSS 2.0